top of page

HANI ARRABI

Hani tog examen från Högskolan för scen och musik 2017 där han studerade musikalprogrammet.  Han har medverkat i många musikaler, teaterföreställningar och shower i hemstaden Växjö där han har gjort roller som Tony i West side story, Skimbleshanks i CATS och Tom Collins i RENT och även varit Konferencier vid flertal evangemang samt haft sin egen Julkonsert.  2012 var Hani sångare på Circus Scotts julcircus på Gärdet i Stockholm samt gjorde sommarteater 2014 på krusentiernska teatern i Kalmar med b.la. Linda Olsson, Robert Gustafsson, Allan Svensson och Ing-Marie Carlsson.   På kulturhuset Spira i Jönköping har Hani medverkat i flertal produktioner såsom Passion, Romeo och Julia, Julkonsert och 2017 i Les Miserables och nu senast har han spelat 100 föreställningar av monologen ’Resten av livet’ på turné.  2018 medverkade han i världspremiären av musikalen Camera på Östgötateatern  och 2019 i Something Rotten! På Wermland Opera.  Senast såg man Hani som Tamino i en nyversion av Trollflöj

Hani tog examen från Högskolan för scen och musik i Göteborg 2017 där han studerade musikalprogrammet.

Han har varit aktiv i Växjös kulturliv sen barnsben och medverkat i många olika musikaler, teaterföreställningar och shower där han har gjort roller som Tony i West side story, Skimbleshanks i CATS och Tom Collins i RENT och även varit Konferencier vid flertal evangemang samt haft sin egen Julkonsert.

2012 var Hani sångare på Circus Scotts julcircus på Gärdet i Stockholm samt gjorde sommarteater 2014 på krusentiernska teatern i Kalmar med b.la. Robert Gustafsson, Allan Svensson och Ing-Marie Carlsson. 

På kulturhuset Spira i Jönköping har Hani medverkat i flertal produktioner såsom Passion, Romeo och Julia, Julkonsert och 2017 i Les Miserables och nu senast har han spelat 100 föreställningar av monologen ’Resten av livet’ på turné. 

2018 medverkade han i världspremiären av musikalen Camera på Östgötateatern  och 2019 i Something Rotten! På Wermland Opera.

Hani gjorde huvudrollen på Göteborg Stadsteater 2019 i en nyversion av Mozarts Trollflöjten, där han spelade Tamino.  Senast såg man Hani  som en av rollerna i skandinavienpremiären av COME FROM AWAY på Östgötateatern i Norrköping, där han just nu är anställd en längre tid framöver och i höst kan man se honom i rollen som NINO i musikalen AMELIE, baserad på filmen AMELIE FRÅN MONTMARTRE.

Hani är en av grundarna till Highlights. Han medverkar på scen, är konstnärligt ansvarig, casting ansvarig, och producent.

bottom of page