OM OSS

HIGHLIGHTS KREATIVA TEAM

KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT LÄSA MER OM OSS

HANI ARRABI

Musikalartist, Producent, Castingansvarig &
Konstnärligt Ansvarig

EMIL FREDBERG

Musikaliskt Ansvarig, Dirigent

Ekonomiskt Ansvarig & Producent

PHILIP.jpg

PHILIP CARCAMO

Belysningsmästare, Scenmästare, Scenograf & Producent

GUSTAV .jpg

GUSTAV NYBERG

Tekniskt Ansvarig, Incpecient, Redigerare & Producent

EMMA .jpg

EMMA ERICSSON

Koreograf

71599165_10157254508951335_8153886121718

JOHAN HWATZ

Regissör

Highlights Productions slog upp portarna till sin första föreställning 2014.

Det skulle bli en mindre konsert i kyrkan men allt eftersom blev projektet större och större och slutade som blev en fullfjädrad musikalkavalkad i storformat på Växjö teater med 25 personer i orkestern, 10 sångare, 10 dansare och över 400 kostymer.

Föreställningen fick stor uppmärksamhet i press och media och från publiken som strömmade till teatern. Extra föreställningar sattes in, trots det var trycket på biljetterna så stort att en del inte fick tag i någon biljett.

När Highlightsgänget insåg vilken enorm skaparglädje det fanns i Växjö samt att intresset var så stort hos publiken så fanns det ingen annan väg att gå, än att fortsätta skapa och inspirera med nya fräscha scenföreställningar.

Under de senaste sex åren har det producerats föreställningar där proffs och amatörer möts och skapar tillsammans - bland annat Familjen Addams, West side story, Last 5 Years och nu senast RENT som även flyttades till Ystad teater.

Den gemenskap, kreativitet och glädje som föds i produktionerna är fantastisk och unik.
Highlights Productions har stora visioner över hur framtiden för Smålands scenkonst och Sveriges musikalscen kan se ut. Följ med på resan!

  • Facebook
  • Instagram